Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські у Рівному оперативно затримали грабіжника
Опубліковано 30 липня 2019 року о 13:47

Поки власник автомобіля «Volkswagen Polo» зайшов на кілька хвилин у піцерію поспілкуватися з товаришем, зловмисник проник у салон, звідки встиг викрасти сумку та телефон. Наздогнати його спочатку не вдалося, втім через кілька годин грабіжника затримали.

Учора, 29 липня, близько 17:40, 18-річний рівнянин пішов до закладу громадського харчування і при цьому залишив вікна авто привідкритими. Крім того, в салоні іномарки молодик залишив барсетку, у якій знаходилося дві тисячі гривень, мобільний телефон та документи, а також в авто заряджався іще один телефон.

Пізніше потерпілий пояснить правоохоронцям, що все залишив, бо знав, що відлучається всього на кілька хвилин, а вікна не зачинив, щоб через спеку не нагрівалася машина.

Підозрілого чоловіка в автомобілі помітив відвідувач піцерії, він зайшов до закладу і повідомив, що хтось порпається у салоні. Офіціант закладу, не роздумуючи, кинувся на вулицю. Втім, грабіжник вже залишив салон і почав утікати. По дорозі він викинув барсетку, а телефон залишив собі.

Слідчо-оперативна група через деякий час вия’вила схожого за описом чоловіка на вулиці Київська обласного центру. Але чоловік вже встиг «придбати» велосипед. З’ясувалося, що він скоїв крадіжку двоколісного, який належить 43-річному жителю Рівного на вулиці Степана Васильченка. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у рівнянина крадений телефон.

Крадієм виявився 30-річний житель міста Рівне. Чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що уже відбував покарання у місцях позбавлення волі.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів за частиною 2 статті 186 (грабіж) та частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі готуватимуть клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux