Портал в режимі тестування та наповнення
На центральній площі Рівного відбулися урочистості до Дня Національної поліції України
Опубліковано 02 липня 2021 року о 13:39

До заходів із нагоди відзначення шостої річниці з дня створення Національної поліції сьогодні, другого липня, долучилися керівництво області, міста, силових структур та громадськість. 

Під гімн у виконанні відомчого ансамблю ГУНП в Рівненській області та військового оркестру урочистості відкрив начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський:

«День Національної поліції - свято тих, хто присвятив своє життя самовідданому служінню українському народу, свято справжніх професіоналів, які віддають свої сили боротьбі зі злочинністю, охороні громадського порядку, захисту законних прав та інтересів громадян, ризикуючи своїм здоров’ям, а іноді навіть життям. Цей період був непростим для всіх нас, адже створення Національної поліції проходило у дуже складний час для нашої країни. Час, коли українці зі зброєю в руках продовжують захищати територіальну цілісність нашої держави». 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих, хто віддав життя  за Україну, а до пам’ятника загиблим правоохоронцям поліцейські поклали квіти.

Як додав Олексій Камишанський, в поліції Рівненщини працює багато співробітників, які вміло, з гідністю та високою відповідальністю виконують свої службові обов’язки. Однак, професійні надбання поліцейських не були б такими вагомими без плідної співпраці та взаємодії з керівниками місцевих органів влади, силових структур області та подякував за взаєморозуміння та співпрацю.

Вітання на адресу поліцейських адресували також заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, перший заступник голови Рівненської облради Сергій Свисталюк і міський голова Олександр Третяк.

А хвилюючим та водночас приємним моментом стало вручення з нагоди професійного свята заохочувальних відзнак і чергових спеціальних звань поліцейським області.

«Я вдячний кожному поліцейському за самовідданість, мужність та професіоналізм і бажаю всьому особовому складу Головного управління Національної поліції в Рівненській області високих досягнень і вагомих здобутків у службі», — додав наостанок керівник поліції області.

Зі святом! Із Днем національної поліції України!    

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux