Портал в режимі тестування та наповнення
На Рівненщині відкрився головний фронт-офіс поліції
Опубліковано 30 вересня 2021 року о 16:38

Із його роботою сьогодні, 30 вересня, ознайомився перший заступник Міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін у рамках візиту на Рівненщину.


«Поступово Міністерство внутрішніх справ запроваджує у своїй роботі європейські стандарти, орієнтовані на нову відкриту форму комунікації із громадянами, надання їм якісних, оперативних послуг і сервісу, — зазначив Євгеній Єнін. —  Тому створення на сьогодні поліцейських фронт-офісів, центрів безпеки в територіальних підрозділах системи МВС — один із важливих кроків для підвищення довіри наших громадян». 


Спроєктований та облаштований за сучасними стандартами фронт-офіс Головного управління поліції області показав начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський.


«Цим приміщенням ми фактично закінчуємо створення на Рівненщині фронт-офісів, які працюють практично в кожному територіальному підрозділі, — зазначив Олексій Камишанський. — Тут створені усі умови для громадян, аби вони бачили та переконалися, що поліція — це орган, який надає сервісні послуги і повністю для них відкритий».


Передувало відкриттю головного фронт-офісу поліції області проведення ремонтних робіт та облаштування оновленого центрального входу управління, де також враховані потреби осіб із обмеженими можливостями та обладнано пандус.


У фронт-офісі встановлена система розпізнавання облич та вимірювання температури, сучасні турнікети, камери відеоспостереження, які цілодобово фіксують дії як щодо дотримання прав людини, так і недопущення з їхнього боку компрометуючих дій стосовно поліцейських.


Крім того, до послуг відвідувачів — сучасна рецепція, обладнана необхідною компютерною технікою із доступом до відомчих баз даних.


«Тут працюватимуть поліцейські, які пройшли відповідне навчання, прийматимуть громадян й консультуватимуть їх із питань, що стосуються не тільки діяльності поліції, а й підрозділів системи МВС, екстрених служб, органів місцевого самоврядування загалом, — додав керівник поліції області.— До того ж, у фронт-офісі передбачено зону для комфортного перебування громадян з дітьми».


Перший заступник Міністра внутрішніх справ України також перевірив несення служби працівниками ситуаційного центру ГУНП, спецлінії 102, побував у фронт-офісі Рівненського районного управління поліції. Наостанок Євгнеій Єнін запевнив, що згодом перевірить роботу головного фронт офісу, а також впровадження системи відеомоніторингу «Custody Records», яка має запрацювати в кожному районі вже до кінця року.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux