Портал в режимі тестування та наповнення
Втік з місця ДТП та чинив опір під час затримання: вечірні "пригоди" рівнянина тепер розслідують поліцейські
Опубліковано 05 лютого 2022 року о 13:06

У водія автомобіля «BMW X5» вилучено спецпристрій для відстрілу гумовими кулями та пристрій для куріння наркотичних засобів. За вчинені адмінправопорушення на 38-річного рівнянина складені адміністративні матеріали, а за кримінальне - розпочато досудове розслідування

До поліції вчора, четвертого лютого, близько 22:15 надійшло повідомлення 26-річного водія «Peugeot», що на перехресті вулиці Соборної та Симона Петлюри водій автомобіля «BMW X5» скоїв ДТП спричинивши його автомобілю механічні пошкодження та зник з місця події. Крім того очевидці повідомили, що вказаний транспортний засіб  порушує правила дорожнього руху та наражає на небезпеку інших його учасників. 

На виклик оперативно виїхали патрульні, які виявили на вулиці Соборній  припаркований на тротуарі біля входу у розважальний заклад автомобіль із пошкодженнями, характерними для ДТП. За кілька хвилин  встановили і його водія.

Для відібрання пояснень 38-річного рівнянина запросили до службового автомобіля, втім той почав агресивно себе поводити та нецензурно виражатися в бік патрульних. На зауваження припинити протиправні дії він не відреагував, тож відповідно до чинного законодавства чоловіку повідомили про адмінзатримання. Втім, порушник почав чинити опір, та наніс удари в обличчя інспектору патрульної поліції. До дебошира застосували спецзасіб кайданки, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські у складі СОГ на місці події під час поверхневої перевірки у сумці затриманого виявили та  вилучили пристрій для відстрілу набоїв, споряджений гумовими кулями, одна із яких перебувала уже в патроннику, пристрій для куріння із залишками речовини зеленого кольору рослинного походження.  

Відомості за фактами опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 342 Кримінального кодексу України. 

У чоловіка були явні ознаки наркотичного сп’яніння, втім проїхати до медзакладу для проведення освідування він відмовився. За порушення правил дорожнього руху що спричинило пошкодження ТЗ, зникнення з місця ДТП, відмову огляду на проходження стану наркотичного сп’яніння, відмови пред’явити документи та вчинення дрібного хуліганства на водія складено адмінматеріали за статтями 124, 122-4, 130, 126 та 173 КУпАП.

Поліцейського, який в результаті опору отримав забої обличчя, після надання допомоги відпустили.

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux