Портал в режимі тестування та наповнення
До створення безпекового середовища має долучатися кожен, — очільник поліції Рівненщини Олександр Ганжа
Опубліковано 01 червня 2023 року о 17:15

Чергові робочі зустрічі начальника ГУНП в Рівненській області Олександра Ганжіз головами тергромад відбулися у Млинові, Рокитному та Березному.В обговоренні безпекової та соціальної ситуації взяли також участь заступники очільника поліції Рівненщини та керівництво місцевих терпідрозділів.

Дубенський район — перший в області, де в усіх громадах несуть службу поліцейські офіцери громад. Тому на Млинівщині голови ТГ відзначають суттєві позитивні зміни у співпраці з поліцією та у взаєминах її з громадянами.

Голова Млинівської ТГ Дмитро Левицький висловив побажання щодо посилення заходів реагування та взаємодії у вирішенні питань щодо порушення правил благоустрою, зокрема це стосується несанкціонованих сміттєзвалищ, влаштування звалищ побутових та будівельних відходів на прилеглій та дворовій території, спалювання трави і сухостою тощо.

Натомість із представниками тер громад Рокитнівщини та Березнівщини Олександр Ганжа обговорив питання запобіганню незаконному видобутку бурштину-сирцю, знищенню лісових масивів та попередження правопорушень у сфері довкілля.

«Для оперативного реагування на скоєні злочини одразу повідомляйте на спецілнію 102про будь-які факти незаконної порубки лісу чи видобування «сонячного» каміння», — зауважив головний поліцейський Рівненщини.

Акцентувало також керівництво поліції увагу голів тергромад на одному з превентивних заходів та елементів безпеки — впровадження систем відеоспостереження на територіях ТГ, які сприяють розкриттю правопорушень.

Розмова із представниками органів місцевого самоврядування вийшла конструктивною, адже у всіх єдина прагнення — забезпечити порядок на територіях громад, аби їхні жителі були захищені від будь-яких негативних факторів.

«До створення безпекового середовища має долучатися кожен, — Олександр Ганжа. — Адже лише разом, спільними зусиллями ми зможемо реалізувати заплановане».

Крім того, за результатами зустрічей начальник ГУНП провів нараду із особовим складом підрозділів, озвучивши підняті головами ТГ питання, та наголосив на посиленні заходів у дотриманні комендантської години, правил дорожнього руху, особливо водіями двоколісних транспортних засобів, а також у сфері незаконного обігу підакцизних товарів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux