Портал в режимі тестування та наповнення
На Рівненщині на трасі «Київ-Чоп» зіткнулося чотири автомобілі та ще в одній ДТП травмувався пішохід (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 08 червня 2019 року о 11:04

Дві автопригоди з різницею у півгодини сталися сьогодні, сьомого червня, у селі Бабин Гощанського району.

Поліцейські на місці події встановили, що 33-річний житель Березнівського району,  водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», сполученням «Рівне-Київ», порушив Правила дорожнього руху, створив аварійну ситуацію, внаслідок чого водій  автомобіля «Opel Vectra», 67-річний житель міста Бердичів, допустив зіткнення із мікроавтобусом.

В цей час позаду рухався вантажний автомобіль «VOLVO» під керуванням 37-річного жителя Одеської області, який встиг загальмувати. Втім, одразу після нього водій автомобіля «КАМАЗ», 24-річний житель міста Шепетівка не встиг зреагувати та допустив зіткнення із вищевказаними автомобілями. Від удару «КАМАЗ» перекинувся.

Унаслідок ДТП травмувався водій «КАМАЗу». Медики у нього діагностували перелом гомілково-ступневого суглобу та госпіталізували у рівненську лікарню.

У салоні легковика перебувала 67-річна рівнянка з дитиною, яких доставили до лікарні. Жінка отримала забій хребта та після надання необхідної медичної допомоги відпущена додому. Дитину оглянули лікарі і попередньо тілесних ушкоджень не виявили.

У маршрутці перебувало 15 пасажирів, ніхто з яких не постраждав, як і водій «VOLVO».

А вже о 17.23 орієнтовно за 100 метрів від місця попередньої ДТП на смузі зустрічного руху на регульованому пішохідному переході водій вантажного автомобіля «DAF», 36-річний житель Львівської області, причепом зачепив 45-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину по регульованому пішохідному переході на заборонений сигнал світлофора.

У чоловіка попередньо діагностували відкритий перелом ноги, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рвану рану передпліччя. Потерпілого госпіталізували у лікарню обласного центру, де у нього також відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

Усі транспортні засоби з місця пригоди вилучені.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux