Портал в режимі тестування та наповнення
На Рівненщині сталося чотири ДТП: двоє осіб загинуло, четверо – у лікарні
Опубліковано 22 вересня 2018 року о 10:32

Минулої доби дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Березнівському, Рівненському, Рокитнівському районах та обласному центрі.

Учора, 21 вересня, опівдні 48-річний житель села Білка Березнівського району, керуючи автомобілем «ІЖ-271501-01» у селі Білка скоїв наїзд на 58-річну місцеву жительку, яка рухалася велосипедом по краю дороги. Жінку із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, травмою грудної клітки та переломом ребра госпіталізували до районної лікарні. Відповідно до медичного освідування водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1 проміле.

Близько 21 години ДТП сталася на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Велика Омеляна Рівненського району. Поліцейські з’ясували, що 60-річний житель Одеської області, керуючи автомобілем «КАМАЗ» з напівпричепом, здійснюючи маневр розвороту в сторону Рівного, не переконався в його безпечності, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Passat B7» під керуванням 30-річного жителя Київщини. У результаті ДТП травмувався водій легковика та пасажирка, 23-річна мешканка Київської області. У чоловіка медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму та політравму, а у молодої жінки – забої різних частин тіла. Обох госпіталізували до медзакладу. Водій вантажівки був тверезим. 

А вже через чотири години смертельна ДТП сталася у селі Глинне Рокитнівського району. Працівники поліції попередньо встановили, що 20-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Opel Vivaro», рухаючись автодорогою «Вежиця-Рокитне-Борове» у селі Глинне допустив наїзд на пішохода 19-річну місцеву жительку, яка рухалась в попутньому напрямку. Водій мікроавтобуса викликав швидку медичну допомогу. Утім, попри вжиті реанімаційні заходи, медикам не вдалося врятувати життя дівчині, від отриманих вона померла в кареті «швидкої». Крім того, до медзакладу звернувся 21-річний житель Глинного, який йшов поруч із дівчиною. У нього медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та госпіталізували в неврологічне відділення. Водій «Opel Vivaro був тверезим.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з летальним випадком сталася близько четвертої ранку на вулиці Січових Стрільців обласного центру. На місці події слідчі попередньо з’ясували, що 54-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Ford Transit» здійснював маневр розвороту, коли в цей час в нього врізався мотоцикл під керуванням 28-річного жителя міста Здолбунів. Унаслідок зіткнення двоколісний транспортний засіб загорівся. Рятувальники оперативно загасили пожежу. Кермувальник мотоциклу від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні. Водій автомобіля був тверезим.

За усіма фактами проводиться досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux