Портал в режимі тестування та наповнення
«Я ТУТ»: службу у громадах Рівненщини розпочали іще 14 поліцейських офіцерів
Опубліковано 22 серпня 2023 року о 18:01

Відтак 55 ТГ області вже мають своїх «шерифів». До кінця 2023 року вони будуть у кожній територіальній громаді Рівненщини: 12 кандидатів на службу у дев’ять громад уже навчаються. 

Відтак, продовжуючи розпочату іще у 2019 році реформу, сьогодні, 22 серпня, ключі від службових автомобілів та помпові рушниці поліцейським, а сертифікати очільникам територіальних громад у Вараському та Сарненському районах вручили голова РОВА Віталій Коваль, голова облради Андрій Карауш та керівник поліції області Олександр Ганжа.



Серед них — Антонівська, Володимирецька, Каноницька, Локницька, Полицька, Зарічненська, Рафалівська ТГ Вараського району, Рокитнівська, Березівська, Старосільська, Дубровицька та Степанська ТГ Сарненського району. Долучилася до проєкту і Березнівська тергромада Рівненського району, тож тепер і тут буде свій поліцейський офіцер.



Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль наголосив, що забезпечення надійного захисту та підтримання безпеки на території області — одне із нагальних завдань.

«Ви сьогодні не просто поліцейські, — наголосив Віталій Коваль, — ви фундамент оборони. Ви перші хто приїжджає на надзвичайні ситуації, ви перші хто своєю появою дарує спокій людям, і ви ті про кого думають, коли говорять: влада на місці». Крім того, подякував усім присутнім за командну роботу та підтримку силового блоку.




Начальник ГУНП в Рівненській області Олександр Ганжа зауважив, що продовження реформи навіть у такий складний для країни час є вкрай важливим, адже забезпечення безпеки та правопорядку в територіальних громадах, дотримання прав та свобод громадян є пріоритетними у діяльності Національної поліції.

«На сьогодні ми маємо 97 поліцейських офіцерів громад, до кінця року вони будуть у кожній громаді області, аби якісно і професійно надавати поліцейські послуги 24/7».


Голова Степанської територіальної громади Петро Крот, який у минулому був дільничним, зазначає, що від того, чи є співпраця і розуміння між правоохоронцем та місцевою владою залежить благополуччя та безпека місцевих мешканців.

Відсьогодні поліцейський офіцер Рафалівської тергромади Сергій Петрович, а у минулому — інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення у Володимирці впевнений, що цей проєкт — це новий крок і нові можливості. Крім того, він проживає неподалік території обслуговування, тож зможе оперативно реагувати на повідомлення громадян.

По завершенню заходів присутні проінспектували службові автомобілі, які оснащені усім необхідним.

Тому, усі разом - вперед до Перемоги.



Відділ комунікації поліції Рівненської області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux