Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські офіцери громади викрили жителя Рівненського району причетного до крадіжки на Дубенщині
Опубліковано 26 травня 2021 року о 17:55

У результаті проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів працівники карного розшуку Дубенського районного відділу поліції спільно із здолбунівськими оперативниками встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки з проникненням у приміщення. Ним виявився раніше судимий 26-річний житель Квасилова, який до того ж за скоєні раніше кримінальні правопорушення перебуває під домашнім арештом.

Близько 21-ї години 24 травня у селі Дубрівка Дубенського району за отриманою інформацією від місцевих жителів в поле зору поліцейських офіцерів Привільненської територіальної громади та Тараканівської сільської громади потрапили двоє підозрілих чоловіків, які щось вантажили у бус із території приватного господарства. В подальшому, як пояснив водій автомобіля «Mercedes-Benz 410D», 28-річний квасилівчанин, його попросив господар обійстя перевезти деякі речі. Натомість «власник», коли побачив поліцейських, одразу втік.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисник, зірвавши навісний замок вхідних дверей, проник до підсобного приміщення та здійснив крадіжку тачки, металеві запчастини до транспортних засобів та інший брухт чорних металів. За результатами огляду транспортного засобу поліцейські виявили та вилучили викрадене майно.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, слідчі Дубенського РВП розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб із вилученим поміщений на спецмайданчик.

26-річного квасилівчанина оперативники виявили в одного із знайомих та доставили до відділу поліції. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні чергового кримінального правопорушення та зміну запобіжного заходу. До того ж, зловмисник наразі перебуває під домашнім за вчинення аналогічного злочину.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

Поліцейські перевіряють також жителя Квасилова на причетність до скоєння інших злочинів на території Дубенського, Рівненського районів і Здолбунова.

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux