Портал в режимі тестування та наповнення
На Рівненщині під час робочої наради обговорили питання дотримання міграційного законодавства іноземцями
Опубліковано 16 червня 2021 року о 14:37

Працівники міграційної поліції ГУНП в Рівненській області спільно з патрульними поліцейськими та представниками управління державної міграційної служби України в Рівненській області, обговорили алгоритм спільних заходів відносно іноземців, які вчиняють правопорушення на території України.

Питання співпраці в сфері протидії нелегальній міграції обговорили під час наради начальник Управління міграційної поліції ГУНП в Рівненській області Ігор Крутій, т.в.о. начальника управління патрульної поліції Департаменту патрульної поліції в Рівненській області Андрій Ліснічук та завідувач сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Рівненській області Олександр Власиневич.

Ігор Крутій зауважив, що працівниками міграційної поліції вживаються заходи із попередження, виявлення та припинення правопорушень у сфері нелегальної міграції, зокрема запроваджено постійний моніторинг правопорушень, вчинених іноземними громадянами.

З метою надання практичної допомоги працівникам патрульної поліції, оскільки патрульні першими прибувають на місце події та здійснюють первинний збір матеріалів, визначено осіб з числа працівників УМП ГУНП в Рівненській області та працівників УДМС України в Рівненській області які на постійній основі будуть здійснювати вичерпну перевірку отриманої інформації стосовно іноземців та осіб без громадянства за усіма наявними обліковими базами, для прийняття об'єктивних рішень стосовно законності перебування осіб-іноземців, які вчиняють адміністративні та кримінальні правопорушення на території Рівненської області.

Так само, Олександр Власиневич наголосив, що така взаємодія підвищить оперативність реагування та не дасть іноземцям-порушникам уникнути відповідальності. А стосовно кожної особи іноземця, яка є порушником діючого законодавства України, працівниками УМП ГУНП направлятимуться обґрунтовані звернення до УДМС в Рівненській області, з метою прийняття рішень щодо скасування посвідок на постійне або тимчасове проживання в Україні.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux