Портал в режимі тестування та наповнення
На Рівненщині про свою роботу звітували дільничні офіцери поліції
Опубліковано 02 липня 2020 року о 13:05

Підсумки своєї діяльності на ввірених їм територіях поліцейські підбили за шість місяців поточного року. Перед населенням вони звітували про стан криміногенної ситуації на дільниці, про вжиті заходи щодо запобігання і протидії правопорушенням, зокрема і в умовах запровадженого карантину. Крім того, дільничні обговорили і актуальні проблеми громад та шляхи їх вирішення.

Із початку року дільничні офіцери поліції особисто розкрили 654 кримінальних правопорушень. За їхньою ініціативою під адміністративний нагляд взято 130 раніше судимих осіб, які формально підпадають під дію Закону України «Про адміністративний нагляд...». А вже за порушення встановлених законодавством таких правил дільничні склали 1289 протоколів за статтею 187 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а у 14 кримінальних проваджень за статтею 395 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування.

Всього протягом звітного періоду до адміністративної відповідальності притягнуто 290 раніше судимих осіб, на яких складено понад 800 адміністративних протоколів.

Упродовж звітного періоду за вчинення домашнього насильства поставлено на облік 1473 особи. На правопорушників, які вчинили домашнє насильство складено 2162 адміністративних протоколів, із яких більшість — службою дільничних офіцерів поліції (1164). Також дільничні винесли 356 термінових заборонних приписів відносно кривдників, а до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за 70 фактами вчинення домашнього насильства за статтею 1261 КК України. Також судами видано 3 обмежувальних приписи для кривдників.

На сьогодні на Рівненщині як і в цілому в Україні триває реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади», спрямованого на надання якісних поліцейських послуг і створення безпечного середовища. В області у 23 територіальних громадах нині несуть службу 30 поліцейських офіцерів громад, які орієнтовані, передусім, на забезпечення якісних умов життя громадян, оперативне реагування на будь-які ситуації, аби населення відчувало впевненість і безпеку.

Поліцейські офіцери громади забезпечені всім необхідним: від облаштованого  сучасного адмінприміщення до службового транспорту, ключі від якого нещодавно вручив Голова Нацполіції Ігор Клименко. Тож вони також регулярно звітуватимуть перед громадами про свою роботу.

Відділ комунікації поліції Рівненській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux