Портал в режимі тестування та наповнення
Оголошення про проведення конкурсного добору серед поліцейських на вакантні посади в управління головної інспекції ГУНП в Рівненській області
Опубліковано 19 березня 2024 року о 18:03

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсного добору серед поліцейських на вакантну посаду начальника управління головної інспекції та начальника відділу службових розслідувань управління головної інспекції 

ГУНП в Рівненській області 

 

Серед основних завдань керівного складу УГІ ГУНП:

1. Надання практичної та методичної допомоги підрозділам поліції щодо удосконалення форм і методів управлінської діяльності, проведенні службових розслідувань, раціонального використання сил та засобів, підвищення ефективності професійної діяльності, усунення причин і умов, які негативно впливають на ефективність службової діяльності.

2. Контроль за роботою зі зверненнями громадян, запитами і зверненнями народних депутатів України, депутатів місцевих рад, запитами на інформацію та адвокатськими запитами.

3. Організація в межах повноважень проведення службових розслідувань за фактами порушення службової дисципліни і надзвичайних подій за участю працівників структурних та територіальних підрозділів поліції.

4. Запобігання виникненню конфлікту інтересів у діяльності підлеглих, а в разі виникнення - сприяння його оперативному вирішенню.

 

Вимоги до претендентів на посади керівного складу УГІ ГУНП:

1. Діючий поліцейський.

2. Вища юридична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст, магістр.

3. Вільне володіння державною мовою відповідно до вимог Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» від 25.04.2019 № 2704 – VIII, що засвідчується наявністю державного сертифікату про рівень володіння державною мовою на рівні вільного володіння першого ступеня (С1), або другого ступеня (С2).

5. Знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції», «Про Дисциплінарний статут Національної поліції України», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» та інших нормативно-правових актів за напрямом діяльності.

6. Загальний стаж роботи в ОВС або НПУ не менше 10-ти років (для начальника УГІ), не менше 5-ти років (для начальника відділу службових розслідувань УГІ).

7. Досвід роботи на керівних посадах в системі ОВС або в Національній поліції України, не менше 2-х років (для начальника УГІ).


Особисті якості:

висока мотивація та орієнтація на якісні зміни в державі;

дисциплінованість, самоорганізованість, відповідальність;

володіння високими організаторськими здібностями, комунікабельність, ввічливість, стриманість, прагнення допомагати людям;

вміння чітко висловлювати й аргументовано відстоювати власну думку;

практичний досвід в організації та проведенні службових розслідувань (перевірок).

Онлайн реєстрація кандидатів для участі в конкурсах (з 19.03.2024 по 28.03.2024) та інформація про етапи конкурсів розміщена на зовнішньому вебпорталі: nabir.np.gov.ua


За додатковою інформацією необхідно звертатись до працівників сектору організації відбору УКЗ ГУНП за телефонами: (067) 362-40-80, (050) 425-60-12 ( в робочі дні та години), або особисто – каб. № 38.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux