Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські викрили жителя Рівненщини на сутенерстві та збуті наркотиків
Опубліковано 12 березня 2021 року о 13:43

У заняття проституцією зловмисник втягнув п’ятьох дівчат, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Окрім цього виду «діяльності», сутенер примушував їх ще й продавати наркотики. 

Злочинну діяльність 27-річного жителя села Карпилівка Рівненського району задокументували працівники міграційної поліції Рівненської області спільно зі слідчими відділення поліції № 1 (м. Рівне) за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури у жовтні торік. 

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник завербував п’ятьох дівчат, жительок Рівного та Рівненського району, віком від 18 до 25 років. Чоловік сам підшуковував клієнтів та відвозив їх в обумовлені місця — оздоровчі комплекси та готелі. 



Послуги однієї дівчини коштували від 2000-2500 тисяч гривень за годину, з яких більшу частину коштів сутенер забирав собі. Оплата здійснювалася і готівкою, і по перерахунку на банківську картку. 

Окрім втягування у заняття проституцію, 27-річного чоловіка під час оперативної закупки викрили і на незаконному збуті наркотиків. До продажу метамфетаміну та марихуани він примушував і дівчат. 

Вчора, 11 березня, у ході санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта слідчі та оперативники виявили та вилучили поліетиленовий згорток із метамфетаміном вагою близько 2 грамів та поліетиленовий згорток із 10 грамами марихуани. 

Також під час проведення невідкладних слідчих дій в автомобілі, яким користується 27-річний житель села Карпилівка, поліцейські виявили та вилучили пристрої для куріння наркотиків, а при поверхневій перевірці керманича — поліетиленовий згорток із метамфетаміном вагою близько 5 грамів. У рамках досудового розслідування, розпочатого за статтею 307 КК України, все вилучено скеровано для проведення експертизи. 

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1,2 статті 303 КК України (сутенерство), та обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux