Портал в режимі тестування та наповнення
У поліції Рівненської області підбили підсумки діяльності за 2021 рік
Опубліковано 25 січня 2022 року о 12:50

Поліцейські області сьогодні, 25 січня, підбили підсумки оперативно-службової діяльності за 2021 рік. Про результати роботи звітували керівники територіальних та структурних підрозділів. 

Відкрив розширене засідання колегії Головного управління Національної поліції в Рівненській області начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський, який окреслив основні аспекти діяльності поліції області за минулий рік і пріоритетні — на поточний. 

«Хочу закцентувати увагу на тому, що у 2021 році нам вдалось забезпечити безпечне середовище для жителів області, аби кожен громадянин відчував себе захищеним, — наголосив керівник поліції області. — Разом із цим ми якісно покращували матеріально-технічне забезпечення як власними силами, так і за підтримки Національної поліції України, органів державної влади та місцевого самоврядування». 

У 2021 році у поліції області зареєстровано 165 507 повідомлень (у 2020 – 166 818). До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли 8 545 відомостей про вчинення кримінальних правопорушень (у 2020 – 9258).  

Що стосується криміногенної ситуації, то в області  збережена тенденція до зменшення рівня злочинності ще на 8% (з 9258-2020 до 8545-2021). В середньому щодоби в області скоювалось 25 кримінальних правопорушень, тобто по одному злочину в годину. Натомість поліцейські розкривали по 14 злочинів щодня, а питома вага  розкриття злочинів становить 59% (2020 – 50%). 

«Ми досягли найвищого показника за останні роки з моменту формування поліції. І я впевнений, що на цьому не зупинимось», — підкреслив Олексій Камишанський.

А завдяки комплексному підходу у попередженні та протидії наркозлочинності, кримінальним правопорушенням проти власності вдалося досягти зменшення на 10% – розбійних нападів, на 18% – пограбувань, на 9% – всіх крадіжок та крадіжок з квартир і приватних будинків, на 46% – шахрайств, на 42% – хуліганств та на 26% незаконних заволодінь транспортними засобами. На 57% більше вдалося задокументувати збутів наркотичних речовин, припинено діяльність 9 наркопритонів, а це вдвічі більше ніж у 2020 році та 7 нарколабораторій. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux