Портал в режимі тестування та наповнення
У Рівному правоохоронці припинили підпільне виробництво фальсифікованого алкоголю
Опубліковано 18 липня 2024 року о 18:06

Під час санкціонованих обшуків вилучили понад тону спирту, готову алкогольну продукцію, обладнання для її виготовлення, скляну та пластикову тару для фасування, транспортні засоби, мобільні телефони.

Протиправну діяльність групи осіб викрили працівники управління стратегічних розслідувань та слідчі слідчого управління ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

За результатами проведеного комплексу розшукових заходів і слідчих дій поліцейські встановили, що організували незаконний бізнес із виробництва та реалізації алкогольних напоїв троє жителів обласного центру — 45-ти, 33-х та 38-ми років.

Зловмисники у двох орендованих гаражних приміщеннях в Рівному виготовляли та розливали алкогольну продукцію. Фальсифікат збували на території області.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту та транспортування з метою збуту виготовлених алкогольних напоїв та марок акцизного податку, правоохоронці провели шість санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів кримінального провадження, транспортних засобах та підпільних цехах.

Під час слідчих дій у гаражних приміщеннях вилучено обладнання для виготовлення і розливу алкоголю, 928 літрів рідини з характерним запахом спирту, яка знаходились в пластикових ємностях різного об’єму, три літри ароматизатору та пластикову тару.

В одному із автомобілів, яким користувалися зловмисники, поліцейські вилучили 20 літрів спирту, готівку, а також мобільні телефони.

Крім того, за місцем проживання одного із фігурантів вилучено 150,5 літрів горілчаної продукції, шість ємностей із спиртовмісною рідиною та 119 порожніх скляних пляшок, об’ємом 0,5 літрів кожна.

Фігурантам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 28, ч.1, 2 ст. 204 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 199 КК України. Правоохоронці проводять слідчі дії щодо встановлення інших осіб, причетних до незаконного бізнесу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux