Портал в режимі тестування та наповнення
ПЕРЕБІГ ДРУГОГО ТУРУ ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ НА РІВНЕНЩИНІ (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 21 квітня 2019 року о 21:10

До поліції області станом на 21:10 надійшло 26 повідомлень щодо можливого порушення виборчого законодавства. 

О 20:13 надійшло повідомлення на вулиці 24-го Серпня, невідома особа в стані сп'яніння стукає у двері виборчої дільниці та заважає підрахунку голосів.
 

До поліції області станом на 20:10 надійшло 25 повідомлень щодо можливого порушення виборчого законодавства. 

О 19:13 надійшло повідомлення про погано облаштовану виборчу дільницю № 774 у селі Дроздинь Рокитнівського району та виявлену там передвиборчу рекламу кандидатів.

О 19:39 надійшло повідомлення, що у Костополі жінка-інвалід не змогла проголосувати через те, що за нею не приїхав автомобіль, аби доставити на виборчу дільницю.

О 20:07 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці Дубровиці до обіду агітували за одного з кандидатів у Президента та платили за голос 200 грн.

О 20:08 надійшло повідомлення, що на дільниці у школі № 2 Рівного не дають проголосувати.

Поліцейські забезпечили правопорядок під час голосування та продовжують нести службу на дільницях у період підрахунку голосів.
 

Упродовж години до поліції надійшло п’ять повідомлень щодо можливого порушення виборчого законодавства. Загалом із початку голосування станом на 19.00 зареєстровано 21 повідомлення, пов’язане із виборами Президента.

О 18:01 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці у місті Вараш матір прийшла проголосувати, проте виявила відсутність паспорта. Заявниця стверджувала, що документ забрала донька.

О 18:03 до поліції повідомив дільничний офіцер поліції, що на виборчій дільниці № 946 на вулиці Жукова обласного центру до нього звернулася голова дільничної виборчої комісії, що невідомий чоловік в стані сп’яніння продемонстрував присутнім бюлетень із відміткою за одного з кандидатів.

О 18:09 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці у місті Острог жінці не дозволяють проголосувати, а працівники вказаної дільниці не представляються.

О 18:23 до поліції повідомила рівнянка, що на виборчій дільниці по вулиці Софії Ковалевської обласного центру в кабінках не пишуть ручки, спостерігачі грубо поводять себе з виборцями.

О 18:35 надійшло повідомлення жителя міста Рівне, що в день виборів на вулиці Костромська не працюють ліфти в малосімейці, внаслідок чого люди похилого віку та інваліди не можуть проголосувати. 

Три повідомлення щодо можливого порушення виборчого законодавства упродовж двох годин отримала поліція Рівненщини. Загалом із початку голосування станом на 18.00 зареєстровано 16 подій, що стосуються виборчого процесу.

О 16:31 надійшло повідомлення жителя села Більськ Рокитнівського району, що у нього виник конфлікт з дружиною, яка не відпускає його голосувати за одного з кандидатів у президенти. Наразі конфлікт між подружжям вичерпаний і допомоги поліції не потребують.

О 16:40 надійшло повідомлення, що у виборчій дільниці № 61 по вулиці Орлова обласного центру, чоловік одразу після отримання бюлетеня, сфотографував його.

О 17:00 до поліції надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці №560782 м. Сарни 38-річний місцевий житель виніс виборчий бюлетень за межі приміщення дільниці. 

На виборчих дільницях правоохоронці продовжують нести службу.
 

Упродовж двох годин поліція Рівненщини отримала два повідомлення щодо можливого порушення виборчого законодавства. Загалом із початку голосування станом на 16.00 зареєстровано 13 подій, пов’язаних із виборами Президента.

О 14:10 надійшло повідомлення, що в запрошенні на вибори жителя Дубровицького району незрозуміло вказано адресу виборчої дільниці у селі Зелень.

О 15.40 надійшов рапорт поліцейського Рівненського районного відділення про виявлену під час моніторингу інтернет-мережі публікацію щодо члена ДВК, який прийшов в стані алкогольного сп’яніння на дільницю в селі Грушвиця Друга.

Два повідомлення щодо можливого порушення виборчого законодавства упродовж двох годин отримала поліція Рівненщини. Загалом із початку голосування станом на 14.00 зареєстровано 11 подій, що стосуються виборчого процесу.

О 12:02 надійшло повідомлення 33-річної жінки, що на вулиці Дубенська, 64 до неї звернулась медична сестра про дозвіл керівника медзакладу піти на виборчі дільниці та проголосувати особам, які перебувають на лікуванні.

О 12:55 надійшло повідомлення, що члени дільничної виборчої комісії № 880, що у місті Дубно, затримали чоловіка, який намагався винести бюлетень за територію дільниці.

Поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок на виборчих дільницях.

Два повідомлення щодо можливого порушення виборчого законодавства упродовж години отримала поліція Рівненщини. Загалом із початку голосування станом на 12.00 зареєстровано дев’ять подій, що стосуються виборчого процесу.

Об 11:49 надійшло повідомлення, що поблизу села Бармамки Рівненського району висять білборди, на яких розміщені політична агітація.

Об 11:57 до поліції повідомили, що члени дільничної виборчої комісії № 975, що на вулиці Гагаріна обласного центру зіпсували бюлетень.

Поліцейські продовжують забезпечувати  правопорядок на виборчих дільницях.


 

Три повідомлення щодо можливого порушення виборчого законодавства упродовж години отримала поліція Рівненщини. Загалом із початку голосування станом на 11.00 зареєстровано сім подій, що стосуються виборів Президента України.

О 10:10 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Степана Бандери поблизу мосту висить реклама, пов'язана з виборами.

О 10:33 надійшло повідомлення невідомого, що у селі Нобель Зарічненського району у приміщенні місцевої виборчої дільниці, на його думку, невстановлена особа вкинула до урни велику кількість бюлетенів за одного із кандидатів. Телефон заявника вимкнений.

Об 11:05 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці ЗОШ №4 у місті Здолбунів на вхідних дверях висіла абетка з зображенням одного з кандидатів. 
 

Станом на 10.00 поліція Рівненщини отримала чотири повідомлення про можливі порушення повідомлень щодо ймовірних порушень виборчого законодавства.

О 08:03 надійшло повідомлення жінки, що вона перебуває на лікуванні в медзакладі та, з її слів, не надають можливості проголосувати.

О 08:43 надійшло повідомлення, що по місцю проживання надійшло запрошення на ім’я заявника, який не прописаний в даному будинку.

О 09:08 надійшло повідомлення що на вулиці Степана Бандери обласного центру висить агітаційна продукція.

О 09:41 надійшло повідомлення рівнянки, що на вулиці Литовська в приміщенні ЗОШ № 1 їй не дозволили проголосувати по закордонному паспорту. 

За усіма зареєстрованими фактами поліцейські проводять перевірку, за результатами якої прийматимуться відповідні рішення, про що буде повідомлено додатково.
 

08:20 відкриття виборчих дільниць відбулося без порушень

Сьогодні, 21 квітня, у день другого туру виборів Президента України всі 1006 виборчих дільниць області розпочали свою роботу вчасно і без грубих порушень чи позаштатних ситуацій. Повідомлень, пов’язаних із виборчим процесом, до поліції станом на 8:20 не надходило. Поліцейські забезпечують правопорядок на кожній виборчій дільниці.
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux