Портал в режимі тестування та наповнення
Відкриття спорткомплексу — це інвестиція у професійну підготовку поліцейських і виховання молоді
Опубліковано 17 серпня 2018 року о 13:18

Черговим підтвердженням цьому стало відкриття сьогодні, 17 серпня, спортивного комплексу Рівненської обласної організації “Динамо” ФСТ “Динамо України”. До розвитку фізичної культури та занять спортом, а відтак пропаганди здорового способу життя, відтепер зможе долучитися якомога більше підростаючого покоління.

Участь у відкритті взяв радник Міністра внутрішніх справ, перший заступник голови ФСТ «Динамо» України Віктор Корж, який на позачерговій конференції обласного осередку у січні цьогоріч обговорив питання подальшого розвитку організації та спільно з керівництвом ГУНП області прийняв рішення про реконструкцію занедбаного на той час приміщення, яке простоювало десяток років.

«Ми дали одне одному слово, що відновимо цей об’єкт. Тепер це наш дім, наш осередок, наш палац спорту, — звернувся до присутніх Віктор Корж. — Ми приділятимемо увагу всім спортсменам, які представлятимуть Рівненщину і прославлятимуть Україну. Товариство «Динамо», Міністерство внутрішніх справ і надалі підтримуватимуть талановитих дітей, розвиватимуть спорт, щоб діти росли здоровими, загартованими, патріотичними і розбудовували нашу незалежну Україну».

Перший заступник голови ФСТ «Динамо» України подякував усім, хто долучився до цією важливої події. Адже відкриття спорткомплексу стало можливим за сприяння, активної підтримки та співпраці з обласною та міською владою, тренерським активом Рівненщини та безпосередньо членів обласного товариства «Динамо», куди на сьогодні входять представники всіх правоохоронних структур, служби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців.

Крім того, Віктор Корж вручив подяку начальнику обласного управління поліції, голові Рівненської обласної організації “Динамо” ФСТ “Динамо України” Валерію Самчуку.

«Насамперед, вдячний усім, хто долучився і підтримав, — зазначив Валерій Самчук. — На цьому ми не зупинятимемося і продовжуватимемо добрі традиції «Динамо». Це все робилося для наших дітей, для нашого майбутнього».

Керівництво ФСТ «Динамо» відзначило не лише очільників області, а й голів місцевих осередків товариства, меценатів, тренерів та їхніх вихованців. Звісно, що бурхливу хвилю оплесків отримала сьогодні чемпіонка Європи з легкої атлетики Наталія Прищепа, яка разом із чемпіоном Європи Михайлом Романчуком прославила не тільки нашу область, а й Україну.

На базі спорткомплексу діятиме на постійній основі бійцівський клуб «Ліга чемпіонів», поліцейські матимуть місце для тренувань зі службово-прикладних видів спорту, а діти — можливість розвивати бойовий дух і фізичну підготовку. Адже виховання здорової та спортивної нації на сьогодні один із пріоритетних напрямів державної політики та превентивний — у поліції.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux