Портал в режимі тестування та наповнення
Викрав людину, побив та покинув на зупинці громадського транспорту: рівнянину повідомили про підозру та взяли під варту
Опубліковано 16 серпня 2024 року о 17:17

Закривавлену жінку у селі Антопіль перехожий виявив близько 19:20 18 грудня минулоріч. На місце одразу викликали поліцію та медиків. Того ж вечора правоохоронці з’ясували: її викрали. 

Встановленню зловмисника передувала тривала та кропітка робота розшуківців, оперативних служб та слідчих. Правоохоронці проаналізували масив відео з камер спостереження, відпрацювали різні версії, перевірили й опитали понад півсотні осіб.

Плануючи злочин, 32-річний рівнянин у Березному позичив у знайомого автомобіль «Volvo V50», на якому задля конспірації змінив номерні знаки.

Разом із спільником близько 17:40 прибули на територію підприємства у селі Біла Криниця, де працювала жінка. Коли ж вона вийшла із будівлі та відчинила двері свого авто, 32-річний чоловік вдарив її по голові молотком та заштовхав у салон «Volvo».

Аби жінка не чинила опір, нападник наніс їй іще не менше шести ударів по голові та інших частинах тіла. Після цього із водієм потерпілу витягнули та залишили на зупинці у селі Антопіль.

Коли її знайшли, першу допомогу до приїзду медиків надавали поліцейські. В лікарні у потерпілої діагностували тяжкі травми голови, перелом носа, численні забої, гематоми, що відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Слідчі слідчого управління за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 146 Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 діб із можливістю внесення застави у сумі 302 тисячі гривень. Вказане рішення буде оскаржено в апеляційному порядку.

Відомо, що триває досудове розслідування і за ч.2 ст. 345 КК України: під час вручення повістки на допит 32-річний рівнянин чинив опір працівникам поліції.

За скоєне чоловікові може загрожувати від п'яти до десяти років позбавлення волі.

Однак, за результатами досудового розслідування кваліфікація злочину може бути змінена на більш тяжкий злочин.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux