Портал в режимі тестування та наповнення
За смертельне побиття приятеля рівнянину повідомили про підозру та арештували
Опубліковано 25 квітня 2020 року о 14:13

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Рівненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника, який завдав 62-річному чоловікові умисні тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті.

Повідомлення про те, що сусід нерухомо лежить на підлозі у кімнаті гуртожитку на вулиці Відінській, до поліції надійшло ще 19 квітня від 27-річного жителя Рівного.

Слідчо-оперативна група на місці події виявила 62-річного чоловіка без ознак життя та із наявними тілесними ушкодженнями. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть рівнянина настала внаслідок травматичного шоку, закритої тупої травми грудей з численними переломами ребер, травматичного пневмотораксу.

Працівники карного розшуку встановили, що злочину може бути причетний 34-річний житель обласного центру. Він разом із співмешканкою попросилися пожити у чоловіка, доки не підшукають інше житло. Господар кімнати погодився і в подальшому всі разом частенько проводили час за чаркою.

Однак, коли 34-річний чоловік перебував напідпитку, поводив себе агресивно. Так сталося і ввечері 17 квітня. Спочатку всі сіли до столу. Невдовзі 62-річний чоловік пішов спати, але його розбудив квартирант і почав вимагати, аби той знову приєднався до компанії. Отримавши відмову, 34-річний рівнянин почав бити пенсіонера руками та ногами по тілу. Як тільки зігнав лють, разом із жінкою пішли з гуртожитку. Наступного дня сусіди бачили, що чоловік ще тримався на ногах, а за два дні його виявили без ознак життя.

Поліцейські розшукали 34-річного жителя обласного центру, який і раніше притягався до кримінальної відповідальності за наругу над могилою. Слідчі йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).  23 квітня суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

За скоєне йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux