Портал в режимі тестування та наповнення
У ДТП на Рівненщині травмувалося троє осіб, серед яких 13-річна дитина
Опубліковано 17 жовтня 2018 року о 11:39

Учора, 16 жовтня, через перетин пішоходами дороги у невстановленому місці дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Рівному та одна – у Здолбунові.

Близько 12:30 години 64-річний житель міста Луцьк, керуючи автомобілем «Кіа Cerato», на вулиці Князя Острозького обласного центру, виїжджаючи з двору та здійснюючи маневр повороту праворуч, допустив наїзд на пішохода, 49-річну рівнянку, яка переходила проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу в невстановленому місці. Жінку із перелом ноги та забоями госпіталізували до медзакладу.

На вулиці Макарова близько 19 години попри екстрене гальмування 19-річному водію автомобіля «Opel Movano», жителю Гощанського району, не вдалося уникнути наїзду на 13-річну рівнянку, яка на самокаті разом із хлопчиком на скейті раптово виїхали на проїзну частину. Унаслідок ДТП дівчинка потрапила під колеса мікроавтобуса, а хлопчик залишився неушкодженим. У 13-річної дитини за попереднім оглядом діагностували важку черепно-мозкову травму та госпіталізували до реанімаційного відділення. Медики оцінюють її стан як стабільно важкий. За результатами медичного освідування водій був тверезий.

Вже через годину в дорожньо-транспортній пригоді травмувався ще один пішохід. 27-річний житель Здолбунова, керуючи «ЗАЗ-1103», на вулиці Коперника районного центру здійснив наїзд на 68-річного жителя села Богдашів, який перетинав проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Пішохід отримав перелом гомілки, його госпіталізували до травматологічного відділення лікарні. В обох учасників автопригоди відібрали зразки крові для встановлення сп’яніння. Утім, зі слів свідків ДТП, пішохід перебував напідпитку.

За всіма вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Працівники поліції звертаються до громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути максимально уважними у темну пору доби та перетинати проїзну частину дороги виключно в облаштованих для цього місцях, упевнившись у власній безпеці, особливо, коли переходите дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux